Selecteer een pagina

Flexdruk


FLEX TRANSFERS WORDEN GEBRUIKT OM KLEINE AANTALLEN LOGO’S TE SNIJDEN WELKE OVER HET ALGEMEEN IN 1 KLEUR GEDRUKT WORDEN OP UW KLEDING. DE FOLIE VAN EEN FLEX TRANSFER IS ALLEEN WEL MINDER GESCHIKT BIJ KLEINERE DETAILS IN UW LOGO OF BEELDMERK.

Zeefdruk transfers

 

DEZE TRANSFERS ZIJN VAN EEN ZEER HOGE KWALITEIT EN ZORGEN ERVOOR DAT DE KLEUREN VAN UW LOGO GEWAARBORGD BLIJVEN. ONZE TRANSFERS ZIJN GETEST BIJ TNO OP 100 WASBEURTEN, WAARNA DE TRANSFERS NOG STEEDS INTACT ZIJN! DEZE TRANSFERS WORDEN OPLOSMIDDELVRIJ GEPRODUCEERD EN ZIJN DUS NIET ALLEEN GOED VOOR UW KLEDING, MAAR OOK VOOR HET MILIEU!

Full-color print

 

WANNEER U KLEINE OPLAGES NODIG HEEFT IN MEERDERE KLEUREN (BIJVOORBEELD FOTO’S IN FULL COLOUR) DAN IS EEN DIGITALE TRANSFER DE JUISTE OPLOSSING. DEZE BEDRUKKINGSTECHNIEK IS MOGELIJK OP TEXTIEL, SPORTTASSEN BESTAANDE UIT KATOEN, POLYESTER OF EEN MIX VAN BEIDE.

Borduren

 

OOK VOOR HET BORDUREN VAN UW LOGO DRAAIT BEDRUK TEXTIEL ZIJN HAND NIET OM. UW LOGO WORDT GEDIGITALISEERD EN OMGEZET NAAR HET AANTAL BORDUURSTEKEN DAT GEBRUIKT ZAL WORDEN IN HET BORDUURPROCES. UW LOGO KAN DOOR BEDRUK TEXTIEL RECHTSTREEKS OP DE KLEDING WORDEN GEBORDUURD, MAAR OOK ALS LOSSE EMBLEMEN WORDEN GELEVERD.

Onze textiel merkern