Selecteer een pagina

Flexdruk

Flex transfers worden gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden. Het wordt over het algemeen in 1 kleur gedrukt op uw kleding. De folie van een flex transfer is alleen minder geschikt bij kleinere details

 

 

 

Zeefdruk transfers

Deze transfers bestaan uit een zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de kleuren van uw logo gewaarborgd blijven. Onze transfers zijn getest bij tno op 100 wasbeurten. De transfers worden oplosmiddelvrij geproduceerd en zijn niet alleen goed voor uw kleding, maar ook voor het milieu!

Full-color print

Wanneer je kleine oplages nodig hebt in meerdere kleuren (bijvoorbeeld foto’s in volle kleur) dan is een digitale transfer de juiste oplossing. Deze bedrukkingstechniek is mogelijk op textiel, sporttassen van katoen, polyester of een mix van beide.

Borduren

 Ook voor het borduren van uw logo draait bedrukt textiel zijn hand niet om. Uw logo wordt gedigitaliseerd en omgezet naar het aantal borduursteken dat gebruikt wordt in het borduurproces. Uw logo kan door bedrukt textiel rechtsreek op de kleding geborduurd worden maar ook als losse emblemen.

Onze textiel merken: